DREAM IT - BELIEVE IT - WE BUILD IT

Tevreden klanten

Van der Goes Stage constructions bv werkt voor verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. Een klein overzicht van onze prettige samenwerking met zowel commerciële als culturele klanten:

Decibel-Goes-1
Decibel-Goes-2

Dance evenementen | Voor dance-event Decibel bouwt Van der Goes het complete main stage evenals de VIP decks en diverse signing-torens. De zelf ontwikkelde Heavy Duty Towers worden hierbij ingezet als oplossing voor de zware licht- en geluid toepassingen.

Goes-Awakenings

Dance evenementen | Voor dance-event Awakenings bouwt Van der Goes het Main stage. De zelf ontwikkelde Heavy Duty Towers zijn hier liggend ingezet om het geluid 5 meter voor de constructie te hangen.

S3-5

Waterpop | Voor Waterpop uit Wateringen levert en monteert Van der Goes al jaren de twee pop podia met wings, de regie torens en de toegangsbruggen. Een prettige lokale samenwerking met één van de leukste zomerse festivals als resultaat.

S3-0

Introductie Opel Insignia | Bij de lancering van de nieuwe Opel Insignia werd de auto op twee hellingen door de Luxe tribunes naar het podium gereden. Een spectaculair gezicht in combinatie met de verdere aankleding van het evenement. Van der Goes was verantwoordelijk voor de constructie van de toegangspoort, de tribunes en het podium.

S3-4

Wateringse Wielerronde | De Wateringse Wielerronde is met een bezoekersaantal van rond de 40.000 wielerliefhebbers altijd weer een logistieke uitdaging. Van der Goes denkt mee bij de levering en montage van het VIP deck met als resultaat een veilige verhoogde constructie waar het publiek onderdoor kan lopen.

Goes-Bauma

Bauma München | Op de grootste bouwbeurs van Europa in Duitsland leverde en monteerde Van der Goes de basisconstructies voor diverse stands, waaronder Hitachi en JCB. Diverse grote steigerwanden en LED-constructies, waaronder een wand met daarin 20 meter vrije overspanning vormden de basis voor een prachtige beursstand.

S3-2

Zoetermeer Culinair | Op het land, door de lucht en ook op het water. Voor Culinair Zoetermeer realiseerde Van der Goes een 140 m2 podium, drijvend op een ponton inclusief diverse hijstorens en regietoren.